Het kerkhofclubje

2013 – HET KERKHOFCLUBJE
Doris, Ida en Lucie zijn drie vriendinnen die recent weduwe zijn geworden. Eens per week komen ze samen op het kerkhof om daarna thuis met koffie en taart bij te praten over het leven. Doris blijft trouw aan haar echtgenoot terwijl Lucille het wel ziet zitten om terug de versiertoer op te gaan. Ida raakt het niet gewoon om na 39 jaar huwelijk terug alleen te zijn maar ze heeft niet direcct behoefte aan een nieuwe relatie… Tot ze Sam leert kennen, de plaatselijke beenhouwer. De vriendschap wordt op de proef gesteld en het ‘kerkhofclubje’ dreigt uit mekaar te vallen. Een hartverwarmend verhaal waarin lach en ontroering mekaar in snel tempo opvolgen.
Ivan Menchell, geboren in 1961, is een Amerikaanse schrijver, vooral van toneelstukken en Broadway producties. Maar ook in de filmwereld is hij actief.
Steven Devillé
Steven Devillé is als acteur actief bij De Reynaertghesellen in Leuven. Daarnaast regisseert hij regelmatig bij andere gezelschappen.

Acteurs en actrices

 

Medewerkers

Data

2012-2013 was ons 54e speeljaar.

De voorstellingen gingen door op

  • vrijdag 25 januari, 20u
  • zaterdag 26 januari, 20u
  • zondag 27 januari, 15u
  • vrijdag 1 februari, 20u
  • zaterdag 2 februari, 20u

Parochiezaal Bovenlo, Heidebergstraat 268, 3010 Kessel-Lo (Leuven)

Leuvense toneelprijzen

Klik voor het verslag van de jury van de Leuvense Toneelprijzen, zoals voorgelezen op de proclamatie in het CC Wagehuys te Leuven, op deze link: Algemeen Juryverslag

Provinciaal Toneeltornooi Vlaams-Brabant 2013

In 2013 namen we opnieuw deel aan het driejaarlijks Provinciaal Toneeltornooi.

Klik voor het verslag van de Provinciale Jury op deze link: Verslag provincie.